Oferta cursuri

 

Ofertă cursuri de calificare

In atentia celor interesate!  ACADEMIA TA in colaborare cu Cresa Particulara ROXY BABY Bucuresti, organizeaza   cursuri de calificare pentru meseriile: ingrijitoare copii – cod N.C. 5131.1.1 , in baza autorizatiei nr. 000178 / 13.06.2007 . Candidatele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
a.)  varsta – cel putin 18 ani impliniti;
b.)  din punct de vedere al sanatatii sa fie apte si sa prezinta o adeverinta medicala cu aceasta mentiune  – “apt pentru inceperea cursului de ingrijitoare copii “;
c.) fac dovada ca au absolvit invatamantul obligatoriu.
Durata de desfasurare  a cursurilor este de 3 luni , insumand 360 ore de pregatire teoretica si practica (120 ore teorie + 240 ore practica – pe parcursul a 10 saptamani), dupa care se va sustine examenul, in urma caruia se va elibera certificatul de calificare.

 

Certificatele de calificare sunt eliberate de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Valoarea cursului este de 850 lei/pers, cu taxele de examinare incluse.
Plata se poate efectua si in rate ( doua sau trei rate ).

In cazul in care, persoana inscrisa lucreaza deja intr-o institutie de profil (cresa, gradinita, etc), efectuarea orelor de practica poate avea loc in acea institutie.

Daca sunteti interesati de oferta noastra, nu ezitati sa ne contactati la urmatoarele nr. de telefon:

0723.274924 – Roxana Bogorin
0723.318239 – Iuliana Panaitoiu