Tudor este fericit la Roxy Baby

Am simtit ca o sa fie bine la Roxana la cresa din momentul in care ne-am dus sa o vizitam, cand Tudor avea mai putin de un an, impreuna cu el. Ne-a intampinat Roxana – deschisa, frumoasa si zambitoare , apoi, de la bucatarie, Lili – pe care eu personal o banuiesc ca are lipici la copii, prea s-a lipit de ea imediat. Totul era curat si primitor, copii erau veseli, iar fetele care au grija de ei pareau mai relaxate dupa o zi cu 10 copii decat mine dupa o zi cu unul singur. Si, de doi ani, nimic nu s-a schimbat. Am acelasi sentiment pozitiv de fiecare data cand intru in cladire.
Nu spun ca inceputul nu a fost greu. Dar plansetele initiale, la despartirea de mami, au facut loc incet incet zambetelor, atunci cand se intalnea cu fetele de dimineata. Iar intrarea in comunitate, care ne-a dat de furca cu ceva febra in prima perioada, s-a dovedit a fi mijlocul perfect pentru ca Tudor sa devina un copil sociabil, comunicativ si vorbaret.
Acum ne apropiem de gradinita, si parca imi dau mie lacrimile cand ma gandesc ca peste cateva luni nu o sa mai mearga la „fetele si copiii lui”. Dar macar stiu ca am un loc sigur si frumos in care sa-l aduc in vacantele de vara. Iar perioada petrecuta „la copii”, cum numeste el cresa Roxy Baby, a contribuit cu siguranta la dezvoltarea lui ulterioara.
Va multumesc pentru ca ati avut atat de bine grija de copilul meu neastamparat!
Simona Vasile – mama lui Tudor